Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

Відбувся тендер з виконання робіт на об’єкті

Дата: 19.08.2019 19:43
Кількість переглядів: 336

Шановні жителі Нижанковицької ОТГ, раді повідомити вам, що відбувся тендер з виконання робіт на об’єкті «Реконструкція вулиць Гагаріна та Лесі Українки з примикаючими до них вул. Першотравнева, вул. Сонячна, вул. Івана Франка і вул. Шкільна для організації об'їзду центральної частини смт. Нижанковичі Старосамбірського району Львівської області». На даний час укладено угоду з переможцем торгів ПП "МЕГАПРОМБУДІМПЕКС".

Найближчим часом очікуємо отримати дозвіл на початок робіт та довгоочікуваного старту реалізації основної частини проєкту «ПАНТЕРА – Транспорт у районі Перемишля та Нижанкович за спадщину співпраці» https://www.pbu2020.eu/pl/projects2020/43,  який реалізується Перемишльським повітом у партнерстві з Асоціацією органів місцевого самоврядування  «Єврорегіон Карпати – Україна» та Нижанковицькою селищною радою за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках  Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 https://www.pbu2020.eu/ua.

Результатом реалізації проєкту для вас стане зменшення часу руху до прикордонних населених пунктів Республіки Польща, підвищення рівня безпеки руху для транспорту та пішоходів, захист цінних для нас старовинних будівель та пам’ятників.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua