Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

До уваги учасників бойових дій!

Дата: 11.02.2020 17:17
Кількість переглядів: 992

Фото без опису

На виконання вимог Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту» та розпорядження Старосамбірського районного військового комісаріату №283 від 11.02.2020 року, Нижанковицька селищна рада просить всіх учасників бойових дій, які проживають на території Нижанковицької ОТГ (смт Нижанковичі, с. Боршевичі та с. Библо) повідомити про зміну банківських рахунків.

Нові реквізити рахунку разом із посвідченням «Учасник бойових дій» потрібно подати особисто до районного військового комісаріату (м. Старий Самбір, вул. Коцюбинського, буд. 6)  до 15.03.2020 року.

У випадку ненадання даних документів виплата разової допомоги відповідно до Закону України Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту» у розмірах, передбачених Законом України «Про державний бюджет України на 2020 рік» проводитись не буде.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua