Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

ГУ Держпраці у Львівській області інформує!

Дата: 12.02.2020 11:32
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

Оформлені трудові відносини ­–запорука сталого бізнесу!

На виконання доручення Прем’єр-міністра України О.Гончарука щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами інспекторами ГУ Держпраці у Львівській області та її територіальних органів за участі інших державних органів та органів місцевого самоврядування проведено інформаційну кампанію щодо недопустимості використання незадекларованої праці.

Перелік охоплених інформаційними заходами роботодавців опрацьований Пенсійним фондом України і із загальної кількості виокремлено більше 15 тисяч роботодавців, які використовують незадекларовану працю. Так, у ході інформаційних візитів інспекторами праці у зазначених роботодавців встановлено близько 49 тисяч осіб, не зареєстрованих в реєстрах Пенсійного фонду.

З 10 лютого 2020 року розпочинається наступний етап виконання доручення Прем’єр-міністра – інспекційна кампанія, під час якої планується охопити інспектуваннями віднесених до зазначеного переліку роботодавців.

У зв’язку із зазначеним, Держпраці у черговий раз звертається до роботодавців із закликом оформити трудові відносини з працівниками.

Якщо інспектор праці виявить незадекларованого працівника, він буде зобов’язаний вжити заходи щодо притягнення винних осіб до відповідальності.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua