Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

Нижанковицька об'єднана територіальна громада. Підсумки

Дата: 22.10.2020 19:19
Кількість переглядів: 1834

Шановні мешканці Нижанковицької обєднаної територіальної громади!

 

25 жовтня 2020 року  відбудуться місцеві вибори, після яких Нижанковицька об'єднана територіальна громада  буде  приєднана до Добромильської міської обєднаної територіальної громади.

Ми ні на хвилину не переставали боротися за існування нашої громади, але на превеликий жаль  наші ініціативи не були почуті. Тому Нижанковицька селищна рада  на чолі з селищним головою Володимиром Осиповичем Смолінським  за підтримки депутатського корпусу вважає за необхідне подати фотозвіт змін з коротким описом, які відбулися в населених пунктах обєднаної територіальної громади за час її існування (2017-2020 роки).

Фото без опису

 

Облаштовано спортивний майданчик зі штучним травяним покриттям та майданчик з тренажерним обладнанням в селищі Нижанковичі

 

Фото без опису

Фото без опису

В рамках обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у 2017 році на головних вулицях сіл Боршевичі та Библо запрацювало вуличне освітлення з використанням енергозберігаючих ламп

Фото без опису

У 2018 році Нижанковицька селищна рада за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища придбала спецавтомобіль для збирання та транспортування твердих побутових відходів.

Фото без опису

Шкільний автобус «ATAMAN» на 31 посадкове місце   у серпні 2018 року прибув у Нижанковичі для довезення  учнів до школи, а також до позашкільних закладів за межеми територіальної громади.   

Фото без описуФото без опису

  Величезними стараннями селищного голови Володимира Осиповича Смолінського, працівників селищної ради у 2018 році  Ратуша дістала нове життя. Завершилася її реконструкція, і вона стала адміністративним будинком Нижанковицької селищної ради.

Фото без опису

У 2019 році в селищі Нижанковичі облаштовано зупинку громадського транспорту

Фото без опису

В  рамках участі  у конкурсі проєктів місцевого розвитку було  проведено  капітальний ремонт покрівлі та замінено на металопластикові вікна та двері у народному домі села Боршевичі.

Фото без опису

Облаштовано дитячі майданчики в населених пунктах селищної ради.

Фото без описуФото без опису

В селищі Нижанковичі завершуються роботи з капітального ремонту доріг на вулицях Першотравнева, Гагаріна відповідно до проекту «ПАНТЕРА - Транспорт в районі Перемишля і Нижанкович за спадщину співпраці» https://www.pbu2020.eu/pl/projects2020/43, який спільно реалізується Асоціацією ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА", Powiat przemyski та Нижанковицькою селищною радою в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020   https://www.pbu2020.eu/ua, що фінансується Європейським Союзом в рамках Європейського інструменту сусідства.

Фото без опису

Окрасою Нижанкович стала капличка Містичної Троянди у центрі селища

Фото без опису

Проведено капітальний ремонт будівлі, відведеної під заклад дошкільної освіти “Колосок”

Фото без опису

Проведено капітальний ремонт покрівлі бібліотеки в селищі Нижанковичі

Фото без опису

Проведено ремонт в народному домі селища Нижанковичі (заміна підлоги, фарбування стін)

Фото без опису

Радує око навесні цвітіння сакур на алеї в центрі Нижанкович

Фото без опису

 

За ініціативою  селищної ради було проведено ряд толок з прибирання території населених пунктів громади: паркова зона, центральні вулиці, спортивні та  дитячі майданчики, стадіони, зупинки автотранспорту, придорожні смуги.

 Постійно виконувались роботи з наведення порядку на кладовищах об’єднаної територіальної громади.     

Періодично проводився поточний ремонт дорожнього покриття у населених пунктах громади на дорогах комунальної власності (вирівнювання грейдером, ямковий ремонт)

       Вдячність усім, хто не словами, а справами доводив свою небайдужість до становлення і  розвитку   нашої громади, адже життя і майбутнє громади залежить від усіх нас, бо ми тут проживаємо і ми не байдужі!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua