Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

Відбулося засідання Наглядового Комітету проекту "ПАНТЕРА - Транспорт в районі Перемишля і Нижинкович за спадщину співпраці"

Дата: 30.05.2019 10:53
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

30 травня 2019 року Володимир Смолінський, селищний голова, взяв участь у засіданні Наглядового Комітету проекту «ПАНТЕРА - Транспорт в районі Перемишля і Нижанкович за спадщину співпраці», який спільно реалізується Асоціацією ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" , Powiat przemyski та Нижанковицькою селищною радою в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 що фінансується Європейським Союзом в рамках Європейського інструменту сусідства.

Кожен з партнерів проекту, в тому числі представники Нижанкович, презентували стан реалізації проекту. Крім того, ході засідання було обговорено труднощі та ризики, які можуть виникнути надалі, а також заходи швидкого реагування задля їх уникнення та зменшення впливу.

Інформуємо, що в рамках проекту буде проведено реконструкцію місцевих доріг нашого селища. Крім того, буде напрацьовано програму транскордонного співробітництва між Старосамбірським районом та Перемишльським повітом, яка стане основою для подальшої співпраці між нами та адміністративними одиницями Перемишльського повіту.

Проект підготовано Нижанковицькою селищною радою у співпраці з Старосамбірською районною радою та АОМС «Єврорегіон Карпати-Україна».


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua