Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

Юні футболісти з Нижанкович взяли у часть у кубку ім.Володимира Жеребного

Дата: 14.10.2018 16:12
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

         

           Напередодні Дня захисника України, 11 жовтня, учні Нижанковицької ЗСШ І-ІІІ ступенів  взяли участь у ІІ міжнародному футбольному турнірі серед хлопців 2005-2006 р.н.  на Кубок пам’яті Героя Небесної сотні, Героя України Володимира Жеребного, який відбувся  в опорному закладі «Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім. Володимира Жеребного».

        У запеклій боротьбі перемогу здобула команда юнаків Рудківської ОТГ ( І місце), команда опорного закладу «Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім. Володимира Жеребного» виборола ІІ місце. А команда з м.Городка посіла почесне ІІІ місце. Кожен учасник турніру одержав грамоту, а переможці були нагороджені іменними кубками.    

          Одночасно юним футболістам провели екскурсію у музей Новітніх героїв, який створено у школі силами педагогічних працівників і учнів, увічнивши пам'ять про земляків з Самбірщини та Старосамбірщини, які загинули на Майдані та полягли беручи участь в АТО.

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua