Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

У Львові презентували правничу енциклопедію «WikiLegalAid»

Дата: 25.06.2019 15:18
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

У Львові презентували правничу енциклопедію

«WikiLegalAid»

«Довідково-інформаційна платформа правових консультацій «WikiLegalAid» є інноваційним інструментом, створеним з метою надання якісних правових консультацій співробітниками системи безоплатної правової допомоги», – про це розповів під час презентації платформи директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин сьогодні, 13 грудня, у прес-центрі «Гал-інфо».

Що являє собою «WikiLegalAid»? Це довідковo-інформаційна платформа правових консультацій, яка дає можливість знайти відповіді на найактуальніші правові питання.

«Це абcолютно безкоштовно, і скористатися можливостями платформи «WikiLegalAid» може кожен хто має доступ до мережі Інтернет», наголосив Ігор Микитин.

Так, присутнім була представлена інформаційна база, що функціонує за принципом відомої «Wikipedia», поповнюється правовими консультаціями з різних тем, що відповідають реальним запитам клієнтів системи, які приходять до центрів та бюро правової допомоги у всіх регіонах країни. Це дає можливості для громадян отримати актуальні вичерпні правові консультації, що сприяти посиленню правової спроможності та правової обізнаності громадян.

«База правових консультацій була створена на основі найактуальніших та найпоширеніших питань з якими звертаються громадяни до системи БПД», – розповіла присутнім фахівець Першого львівського місцевого центру з надання БВПД Христина Калинович.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Тарас Грень назвав зазначений проект «юридичною енциклопедією».

При цьому Ігор Микитин відзначив, що «WikiLegalAid» містить більше 1400 консультацій юристів БПД з найактуальніших питань, з якими звертаються клієнти за правовою допомогою.

Окрім правової інформації в них міститься судова практика та зразки правових документів.

На презентації були присутні представники Головного територіального управління юстиції, патрульної поліції Львівської області, а також представники громадськості та ЗМІ.

За отриманням консультацій з правових питань звертайтесь до Старосамбірського бюро правової допомоги. Адреса: вул. Л.Галицького, 114, м. Старий Самбір.

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua