Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижанковицька громада» (код ЄДРПОУ: 04371354) був реорганізований і увійшов до складу Добромильської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижанковицька громада
припинила діяльність, увійшла до складу Добромильської громади

Частково відремонтовано народний дім села Боршевичі

Дата: 04.12.2019 12:40
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

                        

          Заклади культури - це осередки, де люди повинні раціонально проводити свій час, розвивати свої таланти, культурно відпочивати, отримувати естетичну насолоду. Тож, напевне, кожному приємно завітати до впорядкованого  сучасного закладу культури, задовільнити свої культурно-духовні інтереси та вподобання.

              Десятилітями у народному домі села Боршевичі жодних ремонтних робіт не проводилось. Дах протікав, у приміщенні не трималось тепло. Все це створювало незручності для працівників, некомфортні умови для перебування відвудувачів.

          Цього року в рамках участі  у конкурсі проєктів місцевого розвитку, який проводить Львівська обласна рада  було замінено на металопластикові 12 вікон та двоє дверей. Загальна вартість проєкту - 134 162 грн, де кошти селищної ради - 40 133 грн. Беручи участь у конкурсі проєктів місцевого розвитку у 2018 році було проведено капітальний ремонт покрівлі. Загальна вартість проєкту становила   280 980 грн,  де кошти селищного бюджету - 95 680 грн.

     Нижанковицька селищна ОТГ щиро вдячна своїм партнерам ТОВ “Норбілк Агрі” за спонсорську допомогу на співфінансування згаданих проєктів  в  сумі 15 000 грн у 2018 році та 20 000 грн у 2019 році, що було вагомим вкладом у здійсненні проєктів.

            Наступний етап, який хотілося б реалізувати - реконструкція фасаду будівлі.

      Відтак, проведені  роботи дозволять значно зменшити втрати тепла у холодну пору року, заощадити енергоносії, забезпечити  належні умови перебування культпрацівників та гостей, стануть добрим початком на шляху до сучасного закладу культури.



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua